bernard mulder viert 103e verjaardag met burgemeester dadema

Samen met zijn vrouw Dien Mulder-Oosterwijk is hij hier acht jaar geleden komen wonen. Zijn vrouw is kort daarna helaas overleden. Daarvoor woonden ze aan de Heinoseweg in Wijthmen op de boerderij met de geschilderde koe op het dak. Hier is Bernard ook geboren en hier heeft hij altijd zijn boerenbedrijf gehad. Een paar jaar geleden is het bedrijf, destijds gerund door zijn zoon, overgegaan naar Rijkswaterstaat in verband met de verbreding van de N35.

Bernard heeft negen kinderen, achttien kleinkinderen en veertien achterkleinkinderen. Hij verkeert, gezien zijn leeftijd, nog in redelijk goede gezondheid. Maar het gaat allemaal wel minder, zegt hij. Nou, als je op die leeftijd nog graag een kaartje legt, de krant leest en voetbal volgt op de tv, dan mag je niet mopperen. Ook slaat hij geen borreltje of een pilsje af. Zo willen we allemaal wel oud worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.