beer and snack run krijgt volgend jaar vervolg

Onder die 122 deelnemers ook elf VIP’s. Zij hoefden niet eens te lopen, maar werden vervoerd. Het was een carnavalesk gebeuren. Veel deelnemers verschenen verkleed aan de start. Sommigen namen uitgebreid de tijd, maar anderen gingen voor de snelste tijd. De winnaar bij de heren, Ronnie Schiphorst, klokte zeven minuut zestien.

“Ook bij de drankpost in de kroeg was het erg gezellig”, vertelt Lyon Hutten namens de Hekk’nsluuters. “Zo gezellig dat we even bang waren dat iedereen daar zou blijven hangen. Maar dat gebeurde gelukkig niet. Dit gaan we volgend jaar absoluut weer doen. Qua deelnemers willen we eigenlijk niet groeien, maar ik ben ervan overtuigd dat als we besluiten om dat wel te doen we er zo tweehonderd man bij hebben.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.