Home / archiefcentraal / 9 septas dijkentocht fietsen vanuit heino

9 septas dijkentocht fietsen vanuit heino

Omdat het monumentendag is en de mogelijkheid bestaat de monumenten langs de route te bezoeken, is de tocht meer dan de moeite waard. De tocht gaat deels over bekende trajecten, maar ook weer door enkele veelal onbekende stukjes natuur. De korte route gaat over 42 kilometer, deelnemers aan de lange route leggen 57 kilometer af.

Deelname kost 3 euro en de opbrengst komt ten goede aan het Dorpshuus. Het routeboekje is bij de deelnameprijs inbegrepen, evenals een kop koffie. Deelnemers kunnen vanaf 10.00 uur starten bij het Dorpshuus.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.