Home / archiefcentraal / zwembad de tippe in heino verwelkomt 25 000e bezoeker

zwembad de tippe in heino verwelkomt 25 000e bezoeker

Katja komt dagelijks veertig banen zwemmen en kwam nu voor haar Aquabootcamp-les. Ze had het geluk dat ze precies op het goede moment kwam. Uit handen van Peter Gras van Sportbedrijf Raalte en Jan Datema van Stichting Vrienden van de Tippe ontving Katja een cheque voor een zwemabonnement voor zwembad de Tippe voor het volgende zwemseizoen 2019 en een bos bloemen.

Openingstijden
|Ook voor de komende dagen zijn de weersverwachtingen goed. Sportbedrijf Raalte en de Stichting Vrienden van de Tippe hopen de rest van het zwemseizoen dan ook nog veel meer bezoekers te ontvangen. Tot en met zondag 2 september is het zwembad in Heino geopend. Tijdens de schoolvakantie (23 juli t/m 2 september) zijn de openingstijden verruimd en kan iedereen in deze periode zwemmen op maandag van 12:00-20:00 uur, op dinsdag-vrijdag van 06:45-20:00 uur en op zaterdag-zondag van 12:00-17:00 uur.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.