Home / archiefcentraal / zweedse melkveehoudster zoekt werk in salland

De Zweedse Michaela Jidebrink is 28 jaar en verhuist binnenkort naar Salland. Via een online game leerde ze haar Nederlandse vriend kennen. Zes jaar geleden verhuisde hij naar Zweden om daar samen een nieuw leven op te bouwen. Inmiddels willen ze het roer omgooien en beiden naar Nederland verhuizen.

zweedse melkveehoudster zoekt werk in salland

Het koppel woont ik Örsundsbro, vlakbij een natuurgebied. Ze wonen op het platteland waar veel landbouw en veehouderij is. Michaela werkt dan ook in de agrarische sector. Ze is een melkboerin. Het werken met dieren is waar ik me comfortabel bij voel en daarom zoek ik in Nederland een baan in dezelfde sector. Zweden kent natuurlijk de Nederlandse ‘Lely’ melkrobot waar ik mee heb gewerkt

Lees ook

Rick Evers: Vacature

Als aanvulling voor ons team ‘broodbenodigdheden’ zijn wij per direct op zoek naar een prettig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.