zonovergoten wit canvas groot succes

Foto: Jan Amse

Het stralende weer en prachtig aangeklede terrein aan de Kappeweg in Wijhe beloofde al veel goeds. Vanaf 16.00 uur werden de mensen warm onthaald door muzikaal duo De Geldwolven, vervolgens konden zij aan gedekte tafels plaatsnemen. Dankzij een samenwerking tussen Brasserie Ut Huus, Overkempe, fruitbedrijf Van Vilsteren en de organisatie kon er een lekkere maaltijd worden gepresenteerd.

De avond werd vervolgd met een primeur. Danscollectief De Arnhemse Meisjes dansten hun allereerste voorstelling ’Ter Plekke Overal’ terwijl het publiek muisstil en soms zichtbaar geroerd toekeek. Bij het intreden van de avond speelden ook Rouxlala, Matrose en Tim en Mirthe met hun Balts de sterren van de hemel. Overal op het terrein was kunst te bewonderen, uiteenlopend van de filmkunst van Rocketfilms tot beeldende kunst van Jeanette Hoekstra, schilderijen van Annet van der Weerd en gedichten van Carlo Verhaar.

De avond werd door het publiek dansend en zingend afgesloten tijdens het draaien van vinyl plaatjes door DJ Vintage Vinyl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.