zomerfair bij buitencentrum sallandse heuvelrug

Ook Marike Plomp is van de partij. Zij maakt Henna versieringen van natuurlijke ‘homemade’ hennapasta. Nanda en Aswin van Bosleven laten de bezoekers kennismaken met eetbare planten. Zij bereiden hun gerechten direct uit het veld en bos, van wilde eetbare plantensoep tot BeefJerky. Op de beide zondagen is het bovendien mogelijk om een workshop boogschieten van Buitensport Zwolle te volgen.

Aanmelding voor deze workshops is verplicht. Zie daarvoor staging2.staatsbosbeheer.nl. Daarnaast is het terras van restaurant Buitengewoon Lekker geopend. De Sallandse Heuvelrug Zomerfair duurt alle dagen van 10.30 tot 16.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.