zeldzaam mooi festival foodtrucks en culturele markt in het worpplantsoen

Kunstenaar Oscar Prinsen zorgt voor de muzikale omlijsting met oude vinyl singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.
Speciaal voor de mannen is een ontspannen plekje gereserveerd waar je je ter plekke kunt laten scheren bij de Heeren Scheersalon. Ook zijn er verschillende workshops en demonstraties, zoals een workshop mozaïek voor jong en oud van Sunny Art Atelier of een workshop FoamClay van Artanko. Of ga met de sportvereniging Handboogschieten Deventer zelf boogschieten en volg een demonstratie houten handbogen maken. Ook voor de kinderen zijn er diverse activiteiten/attracties. Zo kunnen ze onder andere hoepelen met de Hoepeljuf. Voor de allerkleinsten is er een springkussen, zijn er demonstraties mega zeepbellen blazen, is er kinderschmink en nog veel meer.

Het Zeldzaam Mooi Festival duurt van 11.00 tot 19.00 uur. Parkeren en entree zijn gratis. Vorig jaar trok het evenement ruim negenduizend bezoekers.

Voor meer informatie zie staging2.zeldzaammooievents.com of staging2.facebook.com/ZeldzaamMooi 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.