wendy lemstra nieuwe directeur onderwijs carmel college

Als directeur onderwijs gaat Lemstra met ingang van 1 oktober een belangrijke bijdrage leveren aan het doorontwikkelen van het onderwijskundig beleid, het verbeteren van de onderwijsresultaten en aan de ambitie om als één school eigentijdse leerroute mogelijk te maken voor de leerlingen. Met de benoeming van één directeur onderwijs heeft de school een nieuwe directiestructuur die past bij één school. Rector Han Nijboer: ‘Wij zien in Wendy een authentiek onderwijskundig leider die met haar ervaring, verbindend vermogen en sociale kracht gaat bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze school.’

Wendy Lemstra: ‘Ik zie er naar uit als directeur onderwijs het best denkbare onderwijs te bieden, waarin iedere leerling wordt uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen, regie te voeren en verantwoordelijkheid te nemen. Ik meen dat het onze opdracht is om met elkaar passende antwoorden te vinden op de ontwikkel- en leervragen van iedere leerling en in te spelen op verwachtingen vanuit de omgeving en daarbij oog te houden voor de onderwijsresultaten.

De directie en benoemingsadviescommissie van Carmel College Salland zijn content met de benoeming van Lemstra en wensen haar veel plezier en succes in haar nieuwe functie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.