Home / archiefcentraal / weer award van nederlandse loterij voor de smulbaai

weer award van nederlandse loterij voor de smulbaai

Er vallen ook regelmatig grote prijzen. Vorig jaar nog in september en oktober en dit jaar in april. De award wordt weer gevierd met een speciale actie. Iedereen die bij de Smulbaai een Staatslot koopt voor de trekkingen van 10 juli of 10 augustus mag zijn/haar naam- en adresgegevens achterlaten. Na de vakantie wordt er twee maal een etentje voor tien personen bij Jan Steen onder de deelnemers verloot. Bovendien krijgt iedereen die voor die datums een lot koopt bij de Smulbaai een kortingsbon van Jan Steen (bij gezelschappen van vier personen, mag er één gratis aanschuiven).

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.