weer award van nederlandse loterij voor de smulbaai

Er vallen ook regelmatig grote prijzen. Vorig jaar nog in september en oktober en dit jaar in april. De award wordt weer gevierd met een speciale actie. Iedereen die bij de Smulbaai een Staatslot koopt voor de trekkingen van 10 juli of 10 augustus mag zijn/haar naam- en adresgegevens achterlaten. Na de vakantie wordt er twee maal een etentje voor tien personen bij Jan Steen onder de deelnemers verloot. Bovendien krijgt iedereen die voor die datums een lot koopt bij de Smulbaai een kortingsbon van Jan Steen (bij gezelschappen van vier personen, mag er één gratis aanschuiven).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.