waterspektakel bij zwembad de welters

Dat betekent: brandspuiten, grote opblaasbare glij- en hindernisbanen en dat alles in een spectaculair parcours in en op het water. Een waar waterfestival mét diverse zwemactiviteiten, waar jong en oud zich kan vermaken. Uiteraard wordt het programma muzikaal omlijst.

Het zwembad opent die avond om 18.45 uur haar poorten en de speciale opening met aansluitend het grote Waterspektakel begint om 19.00 uur (einde rond 21.00 uur). De toegang is gratis. Het waterspektakel wordt mede mogelijk gemaakt door: PCI Nederland, Bouwbedrijf Hemeltjen, Tegelhuys Wijhe en Henk van Tongeren Bronbemaling. Stichting Zwembad De Welters verwacht die avond tevens de 30.000-ste bezoeker te mogen begroeten. Mede vanwege het fantastische weer de laatste weken én maanden beleeft het zwembad een bezoekers-‘boost’. De 30.000-ste bezoeker wordt die dag in het zonnetje gezet.
“Het zwembad is en blijft ongelooflijk populair”, vertelt Wilco Roetert Steenbruggen, secretaris Stichting Zwembad De Welters. “De ruim 1.350 vaste abonnementskaarthouders, een stijging van 15 procent ten opzichte van vorig jaar, tonen aan dat het zwembad een verbindende functie heeft in Wijhe én de omliggende dorpen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.