vincent de vries geeft concert in wh zwart hal

Vincent de Vries, geboren in 1969 te Scheveningen, kreeg op 4-jarige leeftijd van zijn moeder de eerste pianolessen. Op 15-jarige leeftijd debuteerde Vincent de Vries als concertorganist. Na zijn examen Uitvoerend Musicus in 1993 aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag stelde Jerome Rose hem in staat om met een studiebeurs aan de Bowling Green State University (Ohio, USA) te studeren voor de titel Master of Music.

Daarna studeerde hij nog twee jaar aan de Indiana University Bloomington voor het performance certificate. Na het behalen van de doctorstitel in 2004 aan de University of Texas in Austin werd Vincent de Vries Assistant Professor en Director of Collaborative Piano aan de Baylor University te Waco (Texas). In september 2010 werd Vincent de Vries benoemd tot Professor of Piano and Collaborative Piano aan de Yonsei University in Seoul, een van de meest vooraanstaande universiteiten in Zuid-Korea. Tevens geeft hij recitals en masterclasses aan universiteiten in Amerika en Azië.

Om te reserveren kunt u bellen naar 0572-371838 of mailen naar adhuetink@gmail.com. Nieuwsgierig naar het volledige programma? Kijk dan op de website staging2.huetink-royalmusic.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.