vijftigste editie oudhollandse markt van start

Dat deze editie door kan gaan, is mede te danken aan het feit dat de oude commissie alle marktspullen en hun informatie beschikbaar stelden. Ook zonder de trouwe en een aantal nieuwe sponsors was het niet gelukt. Maar het belangrijkst was misschien wel de inzet van Alie Stobbelaar, zo vertellen Heleen en Adri. “Zij heeft de markt maar liefst 37 keer mede georganiseerd, in 2014 heeft ze daar een punt achter gezet. Ze beschikt over een enorm netwerk en contacten met standhouders en ambachtslieden, waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Zij heeft heel veel mensen voor ons gebeld. ‘Voor jou doen we mee, Alie!’ kreeg ze vaak te horen!”

De volgende editie van de Oudhollandse markt is op woensdag 1 augustus. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.