vijfde editie van nacht van gastvrij wijhe

Er is dit jaar in het bijzonder gelet op verschillende activiteiten voor de kinderen. Zij kunnen naar hartenlust knutselen bij de boom of mee met de mini-express-trein die een ronde maakt door het centrum. Gratis instappen en meerijden maar. Daarnaast is er een clown van Stichting Clown Dichterbij. Verder biedt de carnavalsvereniging een ballonvouwactiviteit aan. Een goochelaar haalt trucjes uit met ijsjes. Daarnaast staat er achter de Wereldwinkel een springkussen. De Nacht van Gastvrij Wijhe betekent natuurlijk ook schuifelen langs de kramen in het winkelgebied, genieten van de expositie in The Longhorn en luisteren naar diverse muziekoptredens. Ook dit jaar laten Popkoor Fitis en showcorps Amicitia van zich horen. Ook op de terrassen wordt er gezorgd voor live muziek. Het programma duurt van 18.00 tot 22.00 uur.