Home / archiefcentraal / twee in plaats van drie uitkijktorens bij flierefluiter

twee in plaats van drie uitkijktorens bij flierefluiter

De nieuwe vergunning biedt nu ruimte aan twee torens. De commissie bezwaarschriften was van mening, dat de drie uitkijktorens, in de vorm waarin ze eerder waren aangevraagd, moesten worden aangemerkt als gebouwen. Deze zijn op de aangegeven locatie niet toegestaan. De torens voldeden niet aan de voorgeschreven maat (een maximala hoogte van 2,5 meter) voor bouwwerken. De aanvraag is inmiddels zodanig aangepast, dat de uitkijktorens nu bouwwerken zijn, in plaats van gebouwen. Dit was eenvoudig te realiseren door het dak van de torens te verwijderen. Ook heeft de familie Pronk, de eigenaar van de Flierefluiter, een toren uit de aanvraag verwijderd. De Flierefluiter was eerder al begonnen met de bouw van de twee torens (die nog wel mogen).

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.