top 5 positie voor dalfsenaar ruben slot bij ek triathlon in glasgow

Foto: Ruben Slot tijdens het fietsonderdeel

Met een krachtig zwemonderdeel wist hij een positie voorin het deelnemersveld te verkrijgen. Door bij het fietsen in het heuvelachtige terrein nog een aantal plaatsen te winnen kwam hij in de top 10 van het deelnemersveld. Na een goed loop onderdeel finishte hij uiteindelijk als vijfde. De Dalfsenaar is zeer tevreden met zijn Europese top 5 positie.

Dat hij fit is en snel hersteld bleek de dag daarop bij de Sukerbietentriathlon te Lemelerveld waar Ruben zijn titel verdedigde. Hij won met overmacht en wist zijn tijd van vorig jaar met bijna drie minuten te verbeteren.

Ruben Slot hoopt zich begin september nog te kwalificeren voor het EK Cross Triathlon dat medio oktober in Ibiza plaatsvindt.

 

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.