technische problemen bij klein gedeelte reisdocumenten

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken laat weten dat het niet kan herleiden om welke documenten het precies gaat of waar de reisdocumenten zijn verstrekt. In de periode van 1 april tot en met 30 juni zijn er ongeveer 600.000 reisdocumenten uitgegeven. Een klein deel heeft mogelijk een technisch probleem. Het is echter niet te herleiden in welk reisdocument zich dat kan voordoen.”

Mogelijk werkt het reisdocument niet bij de elektronische grenscontrole. De grensbewaking in binnen- en buitenland is inmiddels op de hoogte van het technische probleem.

Controleren
Je kunt je reisdocument zelf controleren via de gratis app ‘BZK-ID’.  Deze app is momenteel alleen te gebruiken met een Android-smartphone. Het kan zijn dat de app je doorverwijst naar je gemeente of naar de ambassade. Daar kan je direct een nieuw document aanvragen.

Kijk voor meer informatie op de website van Binnenlandse Zaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.