start zomerse marktdagen in raalte

De warenmarkt vindt wekelijks plaats op de parkeerplaats bij de Jumbo. De Bottermarkt staat in het dokkersweggetje bij de Plaskerk. Hier kan men diverse oude Sallandse ambachten, zoals kantklossen en manden vlechten, zien of genieten van (of kennismaken met) de kruudmoes. De belevingsmarkt staat op de Plas. Elke week is hier een markt met een ander thema. Denk bijvoorbeeld aan: ‘muziek’, ‘Kidsplein’, ‘Doe-dag’ en een ‘zomerse BBQ’. Het thema van de eerste editie op 4 juli is ‘Fit en Gezond’. Onder andere Sportbedrijf Raalte en dieetpraktijk Saulus zijn aanwezig. Zij presenteren dan het twaalf weken durende ‘Fit & Gezond’-programma dat op 6 september weer van start gaat. Op 11 juli volgt een creatieve demodag en op 18 juli een fiets- en wandeldag. Op woensdag 25 juli vindt op de Grote Markt de eerste Snuffelmarkt plaats. Op deze markt zullen zowel volwassen als kinderen hun tweedehandsgoederen een nieuw leven in blazen. De bezoekers kunnen er lekker ‘snuffelen’. Volg voor de exacte data en activiteiten de Facebook-pagina Woensdag Zomerse Marktdag Raalte.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.