Home / archiefcentraal / spanning en spektakel tijdens ch hellendoorn

spanning en spektakel tijdens ch hellendoorn

CH Hellendoorn wordt voor de 11e achtereen volgende keer georganiseerd op het schitterende terrein van manege Het Oale Spoor in Hellendoorn. Op het programma staan maar liefst zestien aangespannen rubrieken, waaronder enkele kampioenschappen. De paarden verschijnen aangespannen (in enkel- en tweespan) en onder het zadel in de baan. Ook verschijnen de mini’s weer aan de start. Kinderen rijden verkleed met hun pony’s door de baan. Bijzonder zijn ook de rubrieken met de boerenaanspanningen en welsh-pony’s.

Rond het middaguur is er muziek vermaak met de Stuwzangers uit Vilsteren. Voor de kinderen is er een zandbak en een springkussen, bij regen een kleurwedstrijd. Het evenement vindt plaats bij de nieuwe manege Het Oale Spoor aan de Pastoor Rientjesstraat 85 in Hellendoorn. De entree is gratis. Het evenement duurt van 10:30 uur tot 16:30 uur.

Lees ook

Gratis cursus Kennismaken met Mindfulness

OLST/WIJHE – Impluz biedt vanaf maandag 31 januari de gratis cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.