shantykoor de stuwzangers trekt weer de regio in

De optreden over de grens waren erg succesvol. De komende weken wordt het een ander ‘muzikaal verhaal’. Tweemaal staat er een optreden gepland tijdens de Bottermarkt in Raalte op 25 juli en 8 augustus. 

Na afwezigheid van een jaar zijn de Stuwzangers weer present tijdens de Blauwe Bogendagen in Dalfsen op vrijdagmiddag 27 juli. Een dag later zijn ze te zien tijdens het Tuigpaardenevenement in Hellendoorn. J

Op 1 augustus reizen ze af naar Lemele en zingen ze tijdens de Hollandse Markt. Hier staat ze ieder jaar met veel plezier. De agenda is nog verder gevuld. Op donderdagavond 2 augustus zijn ze te zien op de avondmarkt in Beekbergen. Op 12 augustus zijn ze te zien in Elden en op 16 augustus in Nijbroek. 

Het geheel staat onder leiding van Flip Jonkman uit Heino. Geluidsman is Jan de Mink en is eveneens afkomstig uit Heino. Het koor wordt instrumentaal begeleid door vier accordeons, gitaar en drums. 

Meer informatie is te vinden op staging2.destuwzangers.nl 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.