sallandse voetbaldagen met outdoor activiteiten in heino

De thuisbasis voor de Sallandse voetbaldagen is vakantiepark Summercamp Heino. Naast dat dit de thuisbasis is van deze voetbaldagen wordt daar ook gebruik gemaakt van het sportveld, de sporthal en het zwembad. De meeste trainingen worden afgewerkt op het op loopafstand gelegen sportpark van voetbalvereniging Heino en op het sportveld naast de accommodatie. De deelnemers zullen hier zoveel mogelijk in spelvormen werken aan allerlei verschillende voetbalvaardigheden. 

Tussen de voetbalactiviteiten door staan er activiteiten op het programma bij het nabijgelegen outdoorpark van Summercamp Heino. Dit park ligt midden in het bos en heeft een eigen recreatiemeer met strand en daar aangrenzend een groot grasveld waar natuurlijk weer gevoetbald kan worden. Op het terrein zijn diverse outdoor activiteiten aanwezig, zoals spectaculaire touwbanen, vlotbouwen, boogschieten en nog veel meer.
Kijk voor meer informatie of aanmelden op de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.