rommelmarkt xxl en brocante markt wiejese diekdaegen

Het is 25 jaar gelden dat de huidige Diekdaegen het levenslicht zagen. Naast de bekende Rommelmarkt XXL zijn er dit jaar standwerkers die strijden om de eer van beste Wiejes Standwerker. Daarnaast wordt er een Brocante markt gerealiseerd rondom de Nicolaaskerk. Ook voor dit deel kunnen brocante verkopers zich aanmelden. De markt trekt elk jaar een groot aantal bezoekers. Live-muziek met de Iesselbloazers uit Wijhe en gezellige terrassen en het Keltisch Festival in het park maken het een perfecte plek om te verkopen of te kopen. Verkopers kunnen zich aanmelden voor een plek met of zonder marktkraam via staging2.diekdaegen.nl. Inschrijven kan nog en tot 15 augustus. De markt heeft 150 marktplaatsen en vormt een lint van bijna een kilometer van Wijhese Molen tot aan de activiteiten in park Wijhezicht. Alle informatie is te vinden op site staging2.diekdaegen.nl. Hier kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.