rick ziet u ook zoveel hyundais de laatste tijd

Kinderen hebben het makkelijk. Als die zich vervelen, laat ik ze buiten iets zoeken. Een gele bus, een liggend paard, een man met een hond. Succes gegarandeerd en het voorkomt geklier onderling. Maar als ik alleen in de auto zit, heb ik helemaal geen zin om iets te zoeken. Totdat die ene radiocommercial voorbij kwam: ‘Ziet u ook zoveel Hyundai’s de laatste tijd?’

Hyundai’s. Het was me eigenlijk nooit opgevallen. ‘Nee, eigenlijk niet. Maar ik zal er eens op letten’, sprak ik hardop terug tegen de radio. Ik had nog een dik half uur te gaan totdat ik thuis was en ik ging ook nog even langs Intratuin. Met een groot parkeerterrein, dus veel kans op Hyundai’s.

We zijn inmiddels vijf dagen verder en het aantal Hyundai’s dat ik gezien heb is… precies nul. Niet op de weg, niet op het enorme parkeerterrein bij Intratuin Apeldoorn. Nergens. Volkswagens, Audi’s, Peugeots en Renaults. Die zie ik veel. Toyota’s, Kia’s, Fiats (of is het Fiatten?) en Fords ook. Maar Hyundai’s niet. Nooit. Alsof het merk niet bestaat.

Mijn buren hebben geen Hyundai, mijn collega’s niet, mijn vrienden niet en niemand in mijn familie. Dat brengt mij tot de vraag: rijden er überhaupt Hyundai’s rond? Ik ben daar niet zo zeker van en ik wil het graag tot op de bodem uitgezocht hebben. Ben of ken jij iemand met een Hyundai, meld je dan alsjeblieft viarick@joutekst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.