repair cafe bij goede boeren in olst

De eerste editie van het Repair Café was een geslaagde middag. Er waren veel bezoekers die een bonte verzameling van kapotte spullen meebrachten. Zo was er een bezoekster met een naaimachine die het niet meer deed. De reparateur oliede wat onderdelen, veranderde de instellingen en bracht de naaimachine weer tot leven. Dat was niet alleen het resultaat. De bezoekster leerde veel over de mogelijkheden van haar machine en hoe ze het zelf kon onderhouden. Bij en enthousiast verliet ze het Repair Café. 

Heeft u ook iets te repareren? Kom dan langs bij Goede Buren aan de Hendrik Drosstraat 47 in Olst. Het Repair Café is iedere laatste vrijdagmiddag van de maand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.