regionale projecten profiteren van cooperatiefonds bijdrage rabobank

Directievoorzitter Ed den Besten: “Met een eenmalige bijdrage uit het Coöperatiefonds ondersteunen we uiteenlopende initiatieven die bijdragen aan projecten waarvan veel inwoners van Salland kunnen profiteren. De zeggenschap over eventuele toekenning van een bijdrage en de hoogte van de verschillende donaties hebben we bij een commissie gelegd die is samengesteld uit leden van onze ledenraad. Allemaal inwoners van de regio die weten wat goed is voor de omgeving waarin zij leven.”

Onder de begunstigde organisaties zijn er ook verschillende uit het verspreidingsgebied van het WvS: Stichting Sint Nicolaaskerk Wijhe (o.a. aanschaf vleugel); Stichting Leergeld Salland (implementatie AVG-proof software); Tafeltennisvereniging Olst (nieuwe speeltafel en vloerrenovatie); icb Wereldwijzer Okkenbroek (renovatie speelplein); Vereniging Plaatselijk Belang Herxen (bijenlint Herxen); Scouting Albaldah Haarle (nieuw clubgebouw); Fonds Gehandicaptensport (Project (S)Cool(s) on wheels op scholen in Heeten en Luttenberg); Tennisclub Heeten (LED veldverlichting); OWsome bikers Olst-Wijhe (aanschaf onderhoudsmiddelen voor MTB-route); Heeten Sport (beach accommodatie); Het Wooldhuis Heino (luchtzuiverende planten) en Carnavalsvereniging Iesselzotten Olst (podiumzeil dansgardefestival).
In het najaar komt de Commissie Coöperatiefonds weer bij elkaar om ingediende aanvragen te beoordelen. Voor meer informatie zie ‘Sponsoring en Rabofondsen’ op de website rabobank.nl/salland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.