raalte wil drie ton voor scholen in raalte noord

De stijging van het aantal leerlingen is bij de Vogelaar en de Linderte groter dan bij de Rietkraag. Een mogelijke verklaring hiervoor zou kunnen zijn dat de Vogelaar en de Linderte beiden over een peuterspeelzaal beschikken. De Rietkraag heeft dit niet. 

De schoolbesturen van De Mare en mijnplein hebben samen met de scholen gekeken hoe het huisvestingsprobleem van de Vogelaar opgelost kan worden, maar daarnaast is er ook gekeken hoe de gelijkwaardigheid van de scholen versterkt kan worden. De uitkomst hiervan is dat alle drie de scholen een vroeg- en voorschoolse opvang in de vorm van een peuterspeelzaal krijgen. Daarnaast is er afgesproken dat op elke school waar kinderen gebruik maken van de BSO, die voorziening in het eigen schoolgebouw wordt gefaciliteerd. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.