raalte genomineerd voor mkb infra aanbestedingsaward 2019

Elke twee jaar wordt de prijs toegekend aan de gemeente die het meest MKB vriendelijk aanbesteed. Dit houdt in dat de gemeente een gelijk speelveld creëert voor grote en kleine aanbestedende partijen en daarmee eerlijke concurrentie stimuleert.

Wethouder Dennis Melenhorst reageert verheugd op de nominatie: ‘Een mooie bevestiging dat we samen met ondernemers de goede weg zijn ingeslagen. De komende tijd gaan we dit nog verder versterken.’

Inkoopbeleid
In 2017 is het nieuwe inkoop- en aanbestedingsbeleid van de gemeente Raalte vastgesteld. Het nieuwe beleid legt onder andere meer focus op de lokale economie, maar ook op goede communicatie met bedrijven. Dat betekent dat de gemeente Raalte meer kansen creëert voor lokale ondernemers om opdrachten vanuit de gemeente Raalte te kunnen verwerven.

Een onafhankelijke jury kiest in januari 2019 de winnaar van de award.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.