programma smaek in t park bekend

Uiteraard wordt er naast het heerlijke eten ook gezorgd voor een gezellig sfeertje. Vanuit een Volkswagen camper wordt er door een dj vinyl gedraaid. Plof neer in een 70’s, 80’s setting op het terras, of stap in de bus en struin in de bakken met singeltjes naar jouw golden oldies. Mobiel Vinyl maakt er een feestje van. Daarnaast komen ook singer-songwriters Lise Lowe en de Reisgenoot. Voor de kids is de Knutselbus weer van de partij. De medewerkers van de knutselbus knutselen met waardeloos -maar voor hen heel- waardevol materiaal. En als extraatje is er een heuze bioscoop in het park. Het is voor de kinderen, maar voor nooit helemaal opgegroeide volwassenen wordt een oogje dichtgeknepen. Kortom, terwijl de kids lekker spelen kunnen de ouders genieten van een hapje, drankje en natuurlijk toffe muziek.

Festivalinformatie
Smaek in ’t Park is op zondag 2 september van 13.00 tot 19.00 in park Wijhezicht. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op staging2.diekdaegen.nl of Facebook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.