praxis nu ook in raalte

“In de afgelopen weken is er hard gewerkt om deze Praxis-winkel in Raalte in te richten. De winkel is verbouwd tot een eigentijdse bouwmarkt voor alle klussers. Het assortiment is in bepaalde productgroepen flink uitgebreid en er is een grote diversiteit in producten ontstaan. Praxis Raalte biedt nu een ruimer assortiment aan verlichting, verf, sanitair en vloeren. Ook is het buitenterrein voor de tuinafdeling volledig vernieuwd. Door een ruimer assortiment vinden klanten in deze winkel nog meer keuze aan doe-het-zelf producten. Op deze manier is er voor ieder wat wils. Niet alles is veranderd: dezelfde bekende gezichten vormen straks bij Praxis Raalte het vertrouwde serviceteam”, aldus winkelmanager Jochem Mussche.

Praxis heeft als missie er écht ‘voor de makers’ te zijn en organiseert in dit kader ook diverse workshops. Klanten kunnen bij Praxis sparen voor AirMiles. Ook biedt Praxis op dinsdag extra korting voor 50-plussers. In de winkel kunnen klanten hiervoor een speciaal 50+pas aanvragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.