poll vaste schoolvakanties zijn achterhaald

Op sommige scholen wordt geëxperimenteerd met flexibele lesroosters. Leerlingen kunnen dan zelf bepalen hoe hun rooster eruit komt te zien. Sander Dekker, oud-staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, liet tijdens zijn ambtsperiode verschillende scholen experimenteren met het nieuwe onderwijsconcept.

Naast flexibele roosters, is het afschaffen van vaste vakanties misschien ook een oplossing voor het drukteprobleem. Daarnaast hoeven ouders dan geen rekening meer te houden met de vaste schoolvakanties. Maarja, wie gaat er dan lesgeven in de zomerperiode? En hoe gaan roostermakers om met zulke veranderingen?

Wij vragen ons af: Zijn vaste schoolvakanties achterhaald?

[poll id=270]

Uitslag
Vorige week vroegen wij onze lezers of boeren met een mislukte oogst door de droogte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.