poll een eindtoernooi zonder het nederlands elftal is niks aan

Na desastreus verlopen kwalificatieronden, kreeg Oranje opnieuw geen toegangsbewijs. En dat terwijl we in 2010 nog in de finale stonden. Het ontbreken van Oranje zorgde voor een flinke daling van het aantal TV-kijkers. Is een WK of EK eigenlijk wel leuk als het Nederlands Elftal niet meedoet? Laat het ons weten!

[poll id=268]

Uitslag poll
Vorig week vroegen we onze lezers of het aantal wethouders in een gemeente volledig moet worden bepaald aan de hand van het inwonersaantal. De gemeente Raalte heeft gekozen voor vijf wethouders. Dat zijn er evenveel als de gemeente Rotterdam in de vorige raadsperiode. En dat terwijl het inwonersaantal in de havenstad ongeveer zeventien keer zo hoog is.

De uitslag is duidelijk: 69% van de lezers geeft aan dat het aantal wethouders volledig bepaald moet worden aan de hand van het inwonersaantal.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.