plaza wijhe wil net even iets meer bieden

Adriaan groeide op in Wijhe. “In februari ben ik gestopt met mijn HBO-studie Small Business and Retail Management”, vertelt hij. “Ik was voor mijn gevoel klaar met school. Mijn hele leven wilde ik al voor mezelf beginnen. Mijn vader werkt al dertig jaar in de horeca. Dus dat trok mij ook. Toen ben ik gaan kijken wat me zelf leuk leek, wat ik dacht dat ik nog toe kon voegen in Wijhe.” En dat is dus Plaza Wijhe geworden. “Een kruising tussen een cafetaria en een restaurant”, stelt Adriaan. “Het is allemaal net iets luxer dan normaal. Het vlees betrek ik van Uw Slager Roy & Christel Ruiter in Wijhe. Dat betekent kwalitatief goede producten. We bieden snacks en schotels, maar ook de mogelijkheid om te lunchen met bijvoorbeeld een broodje carpaccio of zalm. Plaza Wijhe biedt 45 tot 50 zitplaatsen binnen en een terras met nog eens zestien zitplaatsen. Ik ga het zelf doen, maar heb natuurlijk wel een aantal medewerkers in dienst genomen. Ook voor de thuisbezorging.”

Adriaan heeft aansluiting gezocht bij de Plaza-franchiseformule van de Sligro. Een soft-franchise, zegt hij. “Een paar uiterlijke kenmerken van het exterieur en een deel van de kaart liggen vast, maar verder heb ik alle vrijheid om mijn Plaza naar eigen inzicht in te vullen.” Met zijn 19 jaar is hij een jonge ondernemer, hij weet het. Zelf zegt hij liever dat hij ‘mooi op tijd is begonnen’. “Plaza Wijhe is voor mij een begin. Ik zal me hier de komende jaren flink op moeten richten, maar als ik de kans krijg, wil ik meer vestigingen openen. Zo ambitieus ben ik wel. Het onderste uit de kan halen om verder te groeien.”

Plaza Wijhe is te vinden aan de Langstraat 22 in Wijhe. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.