pec zwolle verliest oefenduel tegen hannover96

De wedstrijd van zondagmiddag duurde iets langer dan normaal. Er werden twee helften van zestig minuten gespeeld. Op deze manier konden spelers blokken van zestig en negentig minuten spelen.

Niclas Füllkrug maakte namens de Duitsers in de elfde minuut de 1-0. PEC Zwolle-speler Denis Genreau bracht de Blauwvingers tien minuten later op gelijke hoogte. Vlak voor de pauze maakte Füllkrug zijn tweede treffer. Na rust lieten de doelpunten lang op zich wachten. Pas in de slotminuten bracht Hendrik Weylandt de eindstand op 3-1.

PEC Zwolle speelt aankomende zaterdag tegen het Spaanse Levante. Op 4 augustus oefent het nog tegen RKC Waalwijk. Zes dagen later opent het team van John van ’t Schip het Eredivisieseizoen tegen SC Heerenveen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.