open tuinenweekend van groei and bloei salland

Het gaat om de tuinen van de familie Holtmaat aan de Schanebroeksweg 6 in Luttenberg; de familie Ten Have aan de Posthoornweg 17 in Lemelerveld; de familie Tijs aan de Kriehuisweg 7a, dhr Veldman aan de Kennedylaan 8 en de familie Witteveen aan de Koriander 11 in Raalte; de familie Van der Linde aan het Wormer 26 (alleen op zaterdag) en de familie Ter Haar (alleen op zaterdag) aan de Steerne 11 in Heeten; de familie Leuverink aan de Canadastraat 56 (alleen op zondag), de familie Overhein aan de Brinkweg 17 en de familie Nijboer aan de Raalterstraat 5 in Heino en de familie Endeman aan de Kortersweg 6 in Dalfsen.

De tuinen zijn vrij toegankelijk en de meeste tuinen zijn ook rolstoeltoegankelijk, soms met een enkele beperking. Voor meer informatie zie staging2.salland.groei.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.