Home / archiefcentraal / open atletiek toernooi bij av salland

open atletiek toernooi bij av salland

Het toernooi bestaat uit diverse onderdelen, waarbij de groep worden opgedeeld in twee leeftijdscategorieën. Jeugd van 6 tot en met 9 jaar en van 10 tot en met 12 jaar. Aan het einde van dit toernooi zijn er bekers voor de beste drie jongens en beste drie meiden in beide categorieën. Maar uiteraard is er voor iedereen een leuk aandenken.

Het toernooi zal beginnen om 14.00 uur op de accommodatie van AV Salland aan de Hammerweg 8f in Raalte. Rond de klok van 16.00 uur is de afsluiting met een leuke estafette en zal aansluitend de prijsuitreiking plaatsvinden. Iedereen is van harte welkom om de kinderen aan te komen moedigen of gewoon een kijkje te nemen.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.