Home / archiefcentraal / not the rolling stones naar heino

not the rolling stones naar heino

De zanger van deze Rolling Stones-tributeband lijkt sprekend op Mick Jagger en net als de echte Stones speelt de zevenkoppige band elke dag alsof het de laatste kan zijn. De band stond al heel lang op het wensenlijstje van Live Music Heino.

Kaarten à 20 euro zijn verkrijgbaar via de website en bij De Smulbaai in Heino en Annie Schulten Lederwaren in Raalte. Aan de kassa kosten kaarten 25 euro. De zaal gaat beide keren open om 20.00 uur. De optredens beginnen om 21.00 uur.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.