nachtzwaluwen spotten op de sprengenberg

De nachtzwaluw leidt een mysterieus leven; overdag is hij moeilijk te ontdekken. In de schemering en nacht gaat hij, geruisloos en heel wendbaar, op jacht naar nachtvlinders en kevers. Je kunt hem dan vooral ontdekken door de vreemde geluiden die hij maakt. Zo heeft de heide op De Sprengenberg nog meer bijzondere nachtelijke bewoners. Tijdens de wandeling, waarbij zo weinig mogelijk gesproken wordt, staan de zintuigen wijd open: wat kun je nog zien, wat ga je horen?

Deze excursie is op 14 juli van 21.30 tot 23.30 uur. Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Het advies is dan ook om hier vooraf een ticket te reserveren. Draag bedekkende kleding en controleer jezelf op teken na een bezoek in de natuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.