mooi weer en diverse activiteiten zorgen voor geslaagde nacht van gastvrij wijhe

Foto: Jan Amse

Verder was er live muziek van popkoor ‘Fitis’ en ‘Showcorps Amicitia’. Kinderen konden zich vermaken door te knutselen bij ‘De Boom’ van Ygdrasil, te springen op een groot springkussen en spijkerbroekhangen bij Stevens Optiek. Ook konden ze een ritje maken met het treintje ‘de Mini Express’. Leden van Carnavalsvereniging De Diekschroevers waren ook aanwezig. Zij vouwden van ballonnen allerlei diertjes. 

Na 22.00 was het ook nog gezellig bij de plaatselijke horeca. De foto’s die daar gemaakt zijn, zijn te bekijken op de Facebookpagina van Gastvrij Wijhe. De organisatie kijkt terug op een geslaagde avond. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.