Home / archiefcentraal / molenfotos gezocht voor tentoonstelling

molenfotos gezocht voor tentoonstelling

Graag ontvangt de stichting dan ook (vakantie)foto’s van molens in Europa. Nederland of buitenland, groot of klein, een wind- of een watermolen; het maakt allemaal niet uit. Foto’s kunnen tot 1 september worden gemaild naar windkorenmolendeleeuw@gmail.com. Graag de plaats waar de foto is genomen erbij vermelden. Eventuele anekdotes en wetenswaardigheden betreffende de molen(s) zijn ook welkom. Onder de inzenders worden enkele prijzen verloot. Het is geen fotowedstrijd. Het verzamelen van fotomateriaal staat centraal.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.