man aangehouden voor brandstichtingen op landgoed rechteren in dalfsen

Afgelopen weken moest de brandweer meerdere keren uitrukken naar Landgoed Rechteren om natuurbranden te blussen. Volgens de gemeente was het duidelijk dat de branden het gevolg waren van brandstichting. Er werd een onderzoek gestart, dat leidde naar de 38-jarige verdachte.

Het onderzoek loopt, ondanks de aanhouding, nog door. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen die op 28 of 30 juni of in het weekend van 7 en 8 juli op Landgoed Rechteren iets hebben gezien dat te maken kan hebben met de branden. 

De gemeente heeft besloten op de afsluiting van Landgoed Rechteren op te heffen. Er blijft wel verscherpt toezicht in het gebied.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.