loop naar de pomp in heino

De wedstrijd bestaat uit meerdere afstanden. De recreatieloop is geschikt voor geroutineerde hardlopers en heeft een afstand van 10 kilometer. De 5 kilometer is geschikt voor mensen die ad en toe lopen en in de vakantie lekker in beweging willen komen. Aan de kleine loopliefhebbers is ook gedacht. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen deelnemen aan een Kidsrun van 1,3 kilometer.

De start is dit jaar in de Canadastraat ter hoogte van horecagelegenheid “ Bij Ne9en”, hier is ook de finish. De deelnemers worden hier met muziek onthaald. De lopers krijgen respectievelijk een of twee rondes door het buitengebied van Heino voor de kiezen. De kinderen lopen een ronde naar de Paalweg, rond de vijver en finishen ook in de Hof van Rakhorst.

Deelnemen is alleen mogelijk door voorinschrijving via staging2.mijninschrijving.nl , tot donderdag 16 augustus 18.00 uur of tot het maximale aantal deelnemers (175 per afstand) is bereikt, daarna sluit de inschrijving.

De start van de Kidsrun is om 18.40 uur. De deelnemers van deze Kidsrun ontvangen na afloop een medaille. De 5 kilometer start om 19.00 uur, de minimum leeftijd is 12 jaar. De 10 kilometer start om 19.10, de minimumleeftijd is 16 jaar. Vanaf 17.45 uur is het startnummer af te halen in de Canadastraat. Toiletgelegenheid is aanwezig op het terrein. Er is geen was- en kleedgelegenheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.