lemerlerveld maakt zich op voor mud mania

Sommige auto’s zijn relatief standaard met eigenlijk alleen trekkerbanden in plaats van normale banden; anderen zijn alleen maar met ‘blubbering’ in gedachten gebouwd en hebben 750 tot 1000 pk. De wedstrijd bestaat uit meerdere rondes en na elke ronde wordt de laag modder dikker gemaakt zodat het steeds moeilijker wordt om er doorheen te komen.

Aanmelden kan via: staging2.mudmania.nl. Hier zijn ook het reglement en de laatste info over het evenement te vinden. Naast het autoblubbering staan er kinderspelen op het programma en wordt de dag afgesloten met een feestavond. Het programma duurt van 09.00 tot 01.00 uur. De autoblubbering wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere: Tegelzetbedrijf Hans Meulman, Dierenpension de Berkensingel, Vekoma BV en Mestebeld Trucks uit Lemelerveld. De entree bedraagt 5 euro (kinderen van 3 tot 12 jaar 3 euro).

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.