landstede groep zet flinke stappen voorwaarts

Bestuursvoorzitter Theo Rietkerk is trots op de resultaten en prijst de betrokkenheid en inzet van de medewerkers die dit samen tot stand hebben gebracht: “Het feit dat we niet alleen de financiële resultaten, maar ook veel andere zaken zoals de kwaliteit van het onderwijs hebben kunnen verbeteren, is de uitkomst van een gezamenlijke ambitie en inspanning”.

Het totale financiële resultaat van de gezamenlijke onderwijsstichtingen is gestegen van 8,4 naar 8,5 mln. en er is verbetering geboekt op alle financiële kengetallen; rentabiliteit, solvabiliteit en liquiditeit. Binnen het mbo en het voortgezet onderwijs hebben alle onderwijsstichtingen betere financiële resultaten dan verwacht.

Onderwijsorganisatie Landstede Groep biedt middelbaar beroepsonderwijs en voorgezet onderwijs op 44 kleinschalige locaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland aan 14.000 vo-leerlingen en 11.000 mbo-studenten. Het mbo wordt onder andere aangeboden in Raalte en het voortgezet onderwijs onder andere bij het Agnieten College in Nieuwleusen en het Vechtdal College in Hardenberg, Dedemsvaart en Ommen.

[youtube url=”//staging2.youtube.com/embed/J6HlC82hCuI”]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.