Home / archiefcentraal / labor organiseert driedaagse wesepe

labor organiseert driedaagse wesepe

Op woensdag is de start bij het Wapen van Wesepe; op donderdag bij de familie Flierman aan de Midlijkerdijk 5 in Averlo en op vrijdag bij Anton en Annet Niemeijer aan de Kreikenlaan 10 in Wesepe. De start is telkens tussen 18.30 en 19.00 uur. De deelnamekosten bedragen 4 euro (voor drie avonden). Onderweg krijgt iedere deelnemer een appel en is er drinken. De wandeldriedaagse wordt afgesloten met een blarenbal met muziek bij Anton en Annet Niemeijer. Voor alle deelnemers, die minimaal twee avonden hebben gelopen ligt er een medaille klaar. Voor de jeugd is er een springkussen en worden er leuke films vertoond. Wederom is de ijskar aanwezig en kunnen de deelnemers genieten van een verkoelend drankje. Voor de kinderen die tenminste twee avonden hebben meegelopen en op vrijdagavond aanwezig zijn, is er een verloting met prachtige prijzen.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.