Home / archiefcentraal / knalfeest in lierderholthuis

knalfeest in lierderholthuis

Foto: Annet van Raalten

Op het zondagmiddagprogramma stond onder andere een ‘Fiets ‘m erin’-achtige activiteit, maar ook het Sallands Kampioenschap Carbidschieten. Het knalde er dus lekker op los in Lierderholthuis. Ab Brand mag zich een jaar lang de Sallands kampioen carbidschieten noemen. De tweede prijs ging naar Hennie Lipman, de derde naar Johan Hilgenkamp. De officiële opening van het feest, die eerder altijd op zaterdagochtend plaatsvond, was dit jaar voor het eerst verplaatst naar de vrijdagavond. “En ook dat viel in goede aarde”, vertelt René. “Ik denk dat we met het hele dorp terug kunnen kijken op een zeer geslaagd weekend.” 

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.