knalfeest in lierderholthuis

Foto: Annet van Raalten

Op het zondagmiddagprogramma stond onder andere een ‘Fiets ‘m erin’-achtige activiteit, maar ook het Sallands Kampioenschap Carbidschieten. Het knalde er dus lekker op los in Lierderholthuis. Ab Brand mag zich een jaar lang de Sallands kampioen carbidschieten noemen. De tweede prijs ging naar Hennie Lipman, de derde naar Johan Hilgenkamp. De officiële opening van het feest, die eerder altijd op zaterdagochtend plaatsvond, was dit jaar voor het eerst verplaatst naar de vrijdagavond. “En ook dat viel in goede aarde”, vertelt René. “Ik denk dat we met het hele dorp terug kunnen kijken op een zeer geslaagd weekend.” 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.