karin bloemen op cabaretavond van stoppelhaene

Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 Nederland verovert. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring. Of het nu gaat om een theatershow of een concert, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Tijdens de cabaretavond van Stöppelhaene zullen bezoekers soms omver geblazen worden en andere momenten op het puntje van hun stoel zitten vanwege een ingetogen en gevoelig liedje met rake tekst.

Sallands trots
Gerard van der Weegh is geen onbekende voor de regelmatige bezoeker van de Sallandse Cabaretavond. Als Gait stapt hij ieder jaar met een andere achtergrond het podium op. Raalte heeft reeds kennis gemaakt met de buuts van Gait Sneu, Gait Leut (de relatietherapeut), Gait Soldaat, Gait de Zwerver en Gait Gogum. Van der Weegh brengt zijn verhaal als Gaît altijd leuk, los en simpel. Geen ingewikkelde boodschappen en verhalen, gewoon lekker in het Sallands want daar kan Gaît zich het allerbeste in uitdrukken.

Herman Tutert treedt al meer dan veertig jaar op tijdens Stöppelhaene in Raalte. Hij begon met optreden tijdens carnavalsavonden als onderdeel van het duo de HaPies. Hij is vooral bekend als solist en buutreedner met een programma vol met rake grappen, alerte reacties, typetjes en verrast hij steeds weer met een goed geplaatste opmerking. Na wat schoonheidsslaapjes, een paar jaar extra voorbereiding en een yoga-cursus is Tutert terug op de cabaretavond met een scherpe buut in Sallands dialect. Burgemeester Dadema, maak uw borst maar vast nat!

Twentse humor
In Twente is hij wereldberoemd en ook in de rest van Nederland krijgt Jan Riesewijk, beter bekend als Mans uit de populaire Twentse soap ‘Van jonge leu en oale groond’ steeds meer naam. Met an mekaar proaten, veurdragen en buutreden heeft Jan geen enkel probleem, wat gegarandeerd zorgt voor veel hilarische momenten. Jeroen Bekke, ook bekend als Jeroen van Tuut’n Jan, is 41 lentes jong en geboren en getogen in Albergen. Als 16-jarige begon hij met optreden tijdens gala’s van carnaval in zijn dorp. Inmiddels is hij actief als buutreedner, waarmee hij tijdens het Twents Buut Kampioenschap meerdere prijzen won. Jeroen spreekt in het Twents dialect en zal Stöppelhaene op zijn eigen humoristische wijze onder de loep gaan nemen.

Pauwergirls
Muzikaal wordt de cabaretavond ondersteund door de Pauwergirls. De meisjes van de radio brengen voor elk publiek vrolijke muziek, driestemmige zang en theater met een knipoog! Herkenbare liedjes van de jaren ’40 tot nu. Vaak driestemmig, met een grap of een verrassende inval. Van de Andrew Sisters tot de Everly Brothers, van Jacques Brel tot Adele…

Kaartverkoop
De avond wordt gepresenteerd door Bjørn Roescher en start uiteraard met de bekendmaking van de Oogstkoningin en hofdames 2018 en presentatie van de Sallandse Boer. Entreekaarten zijn vanaf zaterdag 21 juli voor € 15,- te koop bij Schulten Lederwaren in. De Sallandse Herberg is woensdagavond 22 augustus om 19.00 uur geopend en het programma start om 20:00 uur.

Meer informatie op staging2.stoppelhaene.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.