juventa zomerweek in heeten

Aan de hand daarvan staat de hele week in het teken van toffe, stoere en spetterende spelen die worden gehouden in en rondom de overdekte manege van Paardensport Heeten aan de Schopkesdijk. De week wordt zoals vanouds vrijdagavond afgesloten met een bonte avond voor ouders en andere belangstellenden. Deze feestelijke bijeenkomst wordt verzorgd door leiding en kinderen. Voor de jongste kinderen van de basisschool groepen 3,4,5 en 6 is de zomerweek van maandag tot en met woensdag. De kosten zijn drie euro per persoon per dag. De start en inschrijving is elke dag om 9.00 uur op het Dorpsplein in Heeten. Voor de oudere kinderen uit de basisschoolgroepen 7 en 8 en brugklas is er vanaf woensdag 18.00 uur tot en met vrijdag 15.00 uur een kamp met twee overnachtingen. De kosten zijn 20 euro per persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.