jubileumeditie sproeifeest boordevol hoogtepunten

Het gezellige dorpsfeest met kermis begon vrijdagavond na de officiële opening met een succesvolle Truckopstap voor de kinderen. Daarna was het tijd voor de Boer van het jaar competitie. De titel ging dit keer naar Marcel Koenjer, hij won de felbegeerde Wisselklomp.

De zaterdag stond onder andere in het teken van de Joarmarkt. Dit keer waren alle festiviteiten op het feestterrein gecentreerd en dat bleek een verstandige keuze want het was meteen gezellig druk. Een van de geslaagde jubileumactiviteiten was zaterdag de helikoptervlucht boven Hoonhorst. Velen grepen de kans aan om Hoonhorst een keer vanuit de lucht te bekijken. De helikopters vlogen die middag dan ook af en aan.

Een sportief hoogtepunt was de Iron Muscle Run, waarbij de deelnemers voor de uitdaging stonden een parcours van 8 km met tal van hindernissen af te leggen. Gezien de tropische temperaturen een zware opgave voor de deelnemende teams. Er werd door de organisatie dan ook geadviseerd op tijd water te drinken. Harm-Jan Sietsma kwam als eerste over de finish.

Het feest ging ’s avonds door met een puik optreden van de band MMOOZZ en ook zondag was er volop muziek: tijdens de playbackshow met oud-presentator Wim Ulkeman en een optreden van de populaire band Boh Foi Toch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.