inschrijving mini triatlon heino van start

Met deze zogenaamde sprint-triatlon wil Stichting Vrienden van de Tippe laten zien dat een triatlon ook geschikt kan zijn voor minder getrainde sporters. De organisatie heeft gekozen voor dezelfde route als vorig jaar. Na twintig baantjes gezwommen te hebben, klimmen de deelnemers op de fiets en rijden ze richting Laag Zuthem; langs het Overijssels Kanaal en via de Haarweg gaan ze weer terug richting het zwembad. Daarna gaat het hardloopparcours richting de Rozendaelseweg, Stationsweg en de Bendijksweg. Het gehele parcours is bepijld, maar niet afgesloten van verkeer. De organisatie wijst er wel op dat een fietshelm verplicht is.

Het is ook mogelijk om de afstand in estafettevorm af te leggen. Een deelnemer zwemt, een deelnemer fietst en één deelnemer loopt.
De minitriatlon in Heino heeft een hoog gezelligheidsgehalte. Het doel van de organisatie is dat de recreant zich happy moet voelen met het concept. En dat een verdwaalde triatleet aan de top meedoet, is helemaal prima. De organisatie heeft slechts honderd startplekken te vergeven. Vooraf inschrijven is daarom noodzakelijk. Deelname kost 10 euro per deelnemer en in estafettevorm 6 euro per deelnemer. Opgeven kan via staging2.mijninschrijving.nl. Iedere deelnemer krijgt een leuk aandenken. De minitriatlon start vanaf 9.00 uur en duurt tot ongeveer 13.00 uur. Meer informatie over de minitriatlon is te vinden op staging2.vriendenvandetippe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.