inschrijving hoppa dagen van start

En dit jaar iets andere dagen dan voorgaande jaren, namelijk van dinsdag 28 augustus t/m vrijdag 31 augustus. En iedere dag gaan we weer op pad, op pad naar andere locaties en andere thema’s.

We starten dinsdag 28 augustus met ‘Holten Stormt!’. Een middagje lekker relaxed doorbrengen op dagcamping de Borkeld, want we zijn uitgeput van zo’n hele lange zomervakantie… Stel je toch eens voor dat we in deze laatste week ook nog eens een stormbaan moeten beklimmen, met water en andere gave spellen moeten spelen. En dat óók nog eens in wedstrijdvorm om een HOPPA! Bokaal te kunnen winnen… We moeten er niet aan denken… Of… Toch wel?? Heb je nog genoeg energie over? Kom dan meedoen aan een heerlijke dag vol buiten-speelplezier!

Op woensdag 29 augustus gaan we op pad búiten Holten, namelijk op ontdekkingstocht in Hengelo bij techniekmuseum Oyfo. Genieten in het museum van de grommende, tikkende, zuigende en ronkende machines, die je zelfs zelf in beweging kunt zetten! Probeer van alles uit bij de interactieve wereldbol, de technische games en snufjes. En we duiken het creatieve lokaal in om een mooi werkstukje te maken die je mee naar huis kunt nemen. Een dag vol met ontdekkingen, doen, ervaren en maken!

Donderdag 30 augustus zijn we, net als vorig jaar, weer welkom bij voetbalvereniging Blauw Wit ’66, dit jaar met een heel nieuw programma: puzzelen met ballen! Puzzelen met ballen? Nou, niet helemaal natuurlijk ;). Maar de organisatie heeft een heel parcours die je langs gave opdrachten, stoere bal- en voetbalspellen en uitdagende puzzels leidt, waar je iedere keer een puzzelstuk ontdekt of wint. Weet jouw team de puzzel goed op te lossen? Blauw Wit daagt je uit!

We sluiten de HOPPA! Dagen af op vrijdag 31 augustus, bij Camping de Holterberg, met Holten & Mad Science. Ben jij gek op proefjes en experimenten? Houd je van wetenschap en techniek of wil je gewoon het slijmerigste slijm ooit maken? Ga dan aan de slag met de gekke professoren van Mad Science! Deze vrijdag komt Mad Science Holten op zijn kop zetten: doe mee met een dag vol vreemde feitjes, rare proefjes en bizarre experimenten!

Meer informatie
De HOPPA! Dagen vinden plaats van dinsdag 28 augustus t/m vrijdag 31 augustus: een week vol met sport-, spel- en speelplezier voor kinderen van de groepen 3 t/m 8 (uit schoolseizoen 2017-2018). Iedere dag kun je andere activiteiten ondernemen en iedere dag vindt plaats op een andere locatie, waar je op eigen gelegenheid heen gaat. Je bent om 10.00 uur aanwezig op de locatie, en om 15.00 uur kun je daar weer opgehaald worden. Je neemt voor iedere dag je eigen gevulde beker en broodtrommel mee, maar wij zullen ook zorgen voor wat extra’s op locatie. Je kunt je opgeven voor 1 dag of meerdere HOPPA! Dagen, de kosten zijn € 7,50 per dag. Kies wat jij leuk vindt, maar; VOL = VOL!

Opgeven
Opgeven kan vanaf maandag 9 juli via de website van ViaVie Welzijn. Op staging2.viaviewelzijn.nl (kopje jeugd en jongeren) staat een inschrijfformulier klaar om kinderen op te geven voor 1 of meerdere HOPPA! Dagen. Kinderen die niet op vakantie gaan krijgen voorrang bij plaatsing. LET OP: De inschrijving loopt van maandag 9 juli t/m vrijdag 27 juli, daarna sluit de inschrijving!

Andere vragen over de HOPPA! Dagen? Neem dan contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of info@viaviewelzijn.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.